21-8314DP Jeep Wrangler V6-3.8L, 2007-2011 Luftfilterkit Polerat AEM
21-8314DP Jeep Wrangler V6-3.8L, 2007-2011 Luftfilterkit Polerat AEM (1)
AEM Intakes

Jeep Wrangler V6-3.8L, 2007-2011 Luftfilterkit Polerat AEM

Artnr:
21-8314DP
|
(0 omdömen)
AEM Brute Force Luftfilterkit är ett kit som är mycket populärt bland Pickuper, SUVs och senare muskelbilar med insprutning. Kiten är framtagna med kontinuerliga dynotester då målet är att ingen konkurrent skall ligga när dess prestanda i denna klass.
5749 KR
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  5-15 vardagar
 • Produktbeskrivning
 • Ingenjörerna har tagit fram ett större rör som dragits fram till en kyligare plats där filtret kan jobba bättre. Denna plats är sedan skyddad med en värmeplåt som är pulverlackad för bästa hållbarhet (ingår i de flesta kit). Kitets högt uppsatta mål är nått med hjälp av grundläggande utveckling och genomtänkt tillverkning. Tillsammans med DryFlowfiltret som ingår i kitet så kan du förvänta dig ökad effekt, bättre filtrering och bättre vridmoment. - Tillverkat och utvecklat i USA - Slår alla andra kit på marknaden - AEM DryFlow syntetiskt luftfilter med 99.53% effektivitet i dammtester. Filtrerar smuts som är så små som en micron. - Oljefritt! Enkelt underhåll. - Monteringsdetaljer och instruktion medföljer. - Insugsröret är tillverkat av flygplans-aluminium som är maskinbockat för maximalt flöde. - I vissa kit ingår en pulverlackad svart värmeskyddsplåt. - Livstids garanti

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  21-8314DP
  Tillv. Art: 21-8314DP
 • Passar till
 • Jeep Wrangler V6-3.8L, 2007-2011
 • Varumärke
 • AEM Intakes

  AEM Intakes grundades 1987 i Kalifrornien, USA. De två grundarna slog samman sin tekniska kunskap och sitt brinnande intresse för trimmade import-bilar & sport compacts, och skapade AEMs första luftfilter. De var optimerade för maximalt flöde och filtrering, anpassade för just trimmade bilar. Detta tog fart och den knallgula AEM-loggan syntes mer och mer i racingvärlden. Företaget var också bland de första att göra färdigpackade insugskit som nu är en stor del av produktkatalogen.

  Spola fram tiden och idag kan du hitta AEM populära luftfilter och insugskit runtom i hela världen. 

  AEM Dry Flow - Filterelement som inte kräver olja

  Att ha ett fräscht luftfilter i din bil är en viktig punkt för motorns hållbarhet och prestanda. Ett filter av dålig kvalité kan skapa både dålig andning för bilen, vilket resulterar i sämre effekt och högre bränsleåtgång samt så kan det korta ned livslängden på din motor. Så tänk på vad du köper för filter. Satsa på ett ordentligt med bevisat bra resultat.

  AEM DryFlow har en filtrering på hela 99,4% och tar smuts ned till otroliga 1 micron. Filtret är så gott som lika bra fullt i smuts, som när det är rent pga sin unika konstruktion och material. Dessa filter tvättas enkelt av med vatten och läggs sedan på tork. Ingen inoljning krävs alltså efteråt!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mishimoto Jeep Wrangler 6 Cyl 07-11 Slangkit Silikon Mishimoto
Mishimotos silikonslangar och slangkit ger din bil en förbättring i både funktion och utseende. Tillverkade i dubbla lager av värmetåligt silikon och förstärkningväv, vilket ger bra slangar som tål hög värme och höga tryck.
2839 KR
Köp!
K&N JEEP Wrangler 3.6L 12-18 71-Serien Blackhawk Luftfilterkit K&N Filters
Här är K&Ns nya svarta luftfilterkit! Blackhawk-luftfilterkit är ett perfekt sätt att maximera luftflödet till motorn och öka prestandan i din bil. Dessa kit ersätter ordinarie luftburk med en ny box/avskärmning och ett högflödesfilter. Detta kommer att öka både effekten och låta riktigt bra!
6919 KR
Köp!

Mer från AEM Intakes

AEM Intakes Wrangler 97-02 2.5L 4CYL Luftfilterkit Polerat AEM
AEM Brute Force Luftfilterkit är ett kit som är mycket populärt bland Pickuper, SUVs och senare muskelbilar med insprutning. Kiten är framtagna med kontinuerliga dynotester då målet är att ingen konkurrent skall ligga när dess prestanda i denna klass.
5579 KR
Köp!
AEM Intakes Tiburon 2.0L L4 97-02 Luftfilterkit CAI Rött AEM
Luftfilterkit med kalluftsintag från AEM. Detta kit flyttar filtrets position till en svalare plats från motorns värme. Kallare luft innehåller mer syre vilket ger din motor bättre förbränning som i sin tur ger effekt och vridmoment.
5189 KR
Köp!
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord