Exteriör bilvård för en glänsande bil

Exteriör bilvård för en strålande och välvårdad bil

Välkommen till DDESIGNs omfattande utbud av bilvårdprodukter för exteriören! Vi på DDESIGN är experter på att förse våra kunder med högkvalitativa produkter för att hålla deras bilar i toppskick. Vi är stolta över att vara en pålitlig återförsäljare av välkända varumärken inom fordonsindustrin. Med vårt sortiment av avfettning, bilschampo, fälg- och däckvård, glasrengöring, lackskydd, plastdetaljer och tvättsvampar kan du ge din bil den omsorg den förtjänar.

Avfettning – För en skinande ren yta

Underhåll av din bils exteriör börjar med en effektiv avfettning. Våra avfettningsprodukter är särskilt framtagna för att eliminera envis smuts, oljor och annan förorening som samlas på din bils yta över tiden. Med hjälp av innovativa formuleringar kan du enkelt ta bort smuts och återställa en skinande ren yta på din bil. Våra avfettningsprodukter är säkra att använda på olika typer av ytor, vilket ger dig en allsidig och pålitlig lösning för att rengöra din bil.

Bilschampo – En skonsam tvätt för bilens lack

För en riktigt grundlig rengöring av din bils exteriör är bilschampo ett oumbärligt verktyg. Våra bilschampon är speciellt utformade för att skonsamt avlägsna smuts och föroreningar utan att skada bilens lack. Vi förstår vikten av att bevara och skydda din bils yta samtidigt som du får en skinande ren finish. Med våra högkvalitativa bilschampon kan du enkelt avlägsna smuts och ge din bil den ultimata glansen.

Fälg- och däckvård – För enastående väghållning och stil

Glöm inte bort dina bilens fälgar och däck när du tar hand om exteriören. Våra produkter för fälg- och däckvård är utformade för att rengöra, skydda och ge enastående glans åt dina fälgar samtidigt som de ger optimalt grepp och väghållning för dina däck. Med vårt sortiment kan du enkelt ta bort bromsdamm, smuts och andra föroreningar som samlas på fälgarna, samtidigt som du ger dina däck den vård de behöver för att prestera på sin bästa nivå.

FAQs (Vanliga frågor)

Vilka material används vanligtvis i bilvårdprodukter?

Bilvårdprodukter kan innehålla olika material beroende på deras användningsområde. Vanliga material inkluderar syntetiska polymerer, naturliga vaxer, silikoner, keramiska föreningar och mikrofiber. Dessa material är utformade för att ge skydd, glans och hållbarhet till din bils yta.

Behöver jag använda särskilda produkter för glasrengöring?

Ja, det rekommenderas att använda särskilda glasrengöringsprodukter för att få bästa resultat. Våra glasrengöringsprodukter är speciellt formulerade för att effektivt ta bort smuts, fingeravtryck och fläckar från vindrutor och andra glasytor. De ger också en klar och kristallklar finish utan ränder eller rester.

Varför är lackskydd viktigt för min bil?

Lackskydd är viktigt för att bevara din bils lack och ge den en långvarig glans. Våra lackskyddsprodukter hjälper till att skydda mot väderförhållanden, UV-strålar, föroreningar och vardaglig slitage. Genom att applicera ett lackskydd skapar du en skyddande barriär som hjälper till att bevara lackens färg och glans, samtidigt som du gör det enklare att rengöra din bil.

Vilka plastdetaljer kan jag vårda med era produkter?

Våra plastdetaljvårdsprodukter är utformade för att vårda och skydda olika typer av plastdetaljer på din bil. Du kan använda dem på exempelvis stötfångare, spegelhöljen, lister och andra plastkomponenter. Våra produkter ger en fräsch och återställd finish till plastdetaljerna samtidigt som de skyddar mot solens blekande effekter och föroreningar.

Vilka typer av tvättsvampar erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av tvättsvampar för olika behov. Våra tvättsvampar är tillverkade av högkvalitativt material som ger effektiv rengöring och skonsam behandling av din bils yta. Vi har tvättsvampar med olika strukturer och egenskaper för att passa olika ytor och för att uppfylla dina specifika rengöringskrav.
Filter
50
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
Chemical Guys Motul SONAX Wheel Woolies
50
Produkter
Rensa filter
35
SONAX Fälgborste SuperSoft Microfiber
SONAX SONAX Fälgborste SuperSoft Microfiber
Skonsam fälgborste från Sonax!
45 KR (69 KR)
Köp!
6 st i lager
Motul Motul Shine & Go E10 400 ml
400ml Spray - Perfekt spray för snabbt skydd. Perfekt även till coilovers!
119 KR
Köp!