Exteriör bilvård för en glänsande bil

Exteriör bilvård för en strålande och välvårdad bil

Välkommen till DDESIGNs omfattande utbud av bilvårdprodukter för exteriören! Vi på DDESIGN är experter på att förse våra kunder med högkvalitativa produkter för att hålla deras bilar i toppskick. Vi är stolta över att vara en pålitlig återförsäljare av välkända varumärken inom fordonsindustrin. Med vårt sortiment av avfettning, bilschampo, fälg- och däckvård, glasrengöring, lackskydd, plastdetaljer och tvättsvampar kan du ge din bil den omsorg den förtjänar.

Avfettning – För en skinande ren yta

Underhåll av din bils exteriör börjar med en effektiv avfettning. Våra avfettningsprodukter är särskilt framtagna för att eliminera envis smuts, oljor och annan förorening som samlas på din bils yta över tiden. Med hjälp av innovativa formuleringar kan du enkelt ta bort smuts och återställa en skinande ren yta på din bil. Våra avfettningsprodukter är säkra att använda på olika typer av ytor, vilket ger dig en allsidig och pålitlig lösning för att rengöra din bil.

Bilschampo – En skonsam tvätt för bilens lack

För en riktigt grundlig rengöring av din bils exteriör är bilschampo ett oumbärligt verktyg. Våra bilschampon är speciellt utformade för att skonsamt avlägsna smuts och föroreningar utan att skada bilens lack. Vi förstår vikten av att bevara och skydda din bils yta samtidigt som du får en skinande ren finish. Med våra högkvalitativa bilschampon kan du enkelt avlägsna smuts och ge din bil den ultimata glansen.

Fälg- och däckvård – För enastående väghållning och stil

Glöm inte bort dina bilens fälgar och däck när du tar hand om exteriören. Våra produkter för fälg- och däckvård är utformade för att rengöra, skydda och ge enastående glans åt dina fälgar samtidigt som de ger optimalt grepp och väghållning för dina däck. Med vårt sortiment kan du enkelt ta bort bromsdamm, smuts och andra föroreningar som samlas på fälgarna, samtidigt som du ger dina däck den vård de behöver för att prestera på sin bästa nivå.

FAQs (Vanliga frågor)

Vilka material används vanligtvis i bilvårdprodukter?

Bilvårdprodukter kan innehålla olika material beroende på deras användningsområde. Vanliga material inkluderar syntetiska polymerer, naturliga vaxer, silikoner, keramiska föreningar och mikrofiber. Dessa material är utformade för att ge skydd, glans och hållbarhet till din bils yta.

Behöver jag använda särskilda produkter för glasrengöring?

Ja, det rekommenderas att använda särskilda glasrengöringsprodukter för att få bästa resultat. Våra glasrengöringsprodukter är speciellt formulerade för att effektivt ta bort smuts, fingeravtryck och fläckar från vindrutor och andra glasytor. De ger också en klar och kristallklar finish utan ränder eller rester.

Varför är lackskydd viktigt för min bil?

Lackskydd är viktigt för att bevara din bils lack och ge den en långvarig glans. Våra lackskyddsprodukter hjälper till att skydda mot väderförhållanden, UV-strålar, föroreningar och vardaglig slitage. Genom att applicera ett lackskydd skapar du en skyddande barriär som hjälper till att bevara lackens färg och glans, samtidigt som du gör det enklare att rengöra din bil.

Vilka plastdetaljer kan jag vårda med era produkter?

Våra plastdetaljvårdsprodukter är utformade för att vårda och skydda olika typer av plastdetaljer på din bil. Du kan använda dem på exempelvis stötfångare, spegelhöljen, lister och andra plastkomponenter. Våra produkter ger en fräsch och återställd finish till plastdetaljerna samtidigt som de skyddar mot solens blekande effekter och föroreningar.

Vilka typer av tvättsvampar erbjuder ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av tvättsvampar för olika behov. Våra tvättsvampar är tillverkade av högkvalitativt material som ger effektiv rengöring och skonsam behandling av din bils yta. Vi har tvättsvampar med olika strukturer och egenskaper för att passa olika ytor och för att uppfylla dina specifika rengöringskrav.
Filter
50
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
Chemical Guys SONAX Utförsäljning Werified Wheel Woolies
50
Produkter
Rensa filter
SONAX SONAX Xtreme FoamSchampo
1 Liters laska. Ett högskummande bilschampo som är främst avsedd för att appliceras med en foamlance.
199 KR
Köp!
Beställningsvara
Snabbleverans
Nyhet
Alkalisk Avfettning 25Liter Werified
Werified Alkalisk Avfettning 25Liter Werified
En alkalisk avfettning speciellt framtagen för bilvårdsnördar!  Här i stor förpackning!
1999 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
Snabbleverans
SONAX Bilschampo Ecoline
SONAX SONAX Bilschampo Ecoline
SONAX svanenmärkta bilschampo rengör och tar bort smutsen grundligt. Rengör även tuff smuts på färg, gummi, plast, vinyl och glasytor.
129 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
Snabbleverans
Flygrostlösare 1Liter Werified
Werified Flygrostlösare 1Liter Werified
En snabbverkande flygrostborttagare som hjälper dig att få bilen riktigt ren!
299 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
Snabbleverans
Kallavfettning 1Liter Werified
Werified Kallavfettning 1Liter Werified
En kallavfettning för dig som tar din bilvår seriöst! Löser effektivt upp smuts så som tjära, asfalt och vägsalt. Werified kommer bli din nya favorit!
179 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
Snabbleverans
13
 Wheel Woolies Fälgborste Large
Utförsäljning Wheel Woolies Fälgborste Large
Den största borste från Wheel Woolies® är den mest effektiva. Har du en fälg med få ekrar är denna optimal!
363 KR (419 KR)
Köp!
1-2 arbetsdagar
SONAX SONAX Power Clean Ecoline 5L
SONAX svanenmärkta alkaliska avfettning löser svår och kraftig smuts som tex olja, fett, sot samt organisk smuts från naturen.
279 KR
Köp!
Beställningsvara
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord