Nissan Altima 1992+

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Nissan Altima 1992+. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Nissan Altima 1992+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
124
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
AEM Intakes Air Force Suspensions ANZO BC-Racing Borla Hawk Injen Technology K&N K1 Technologies King Engine Bearings Manley Performance Mishimoto NRG Powerflex SPEC Clutch Spyder Auto TOMEI Utförsäljning
Färg
Klara Röktonade Svarta
124
Produkter
Rensa filter
10
HP Plus type Bromsbelägg (HB268) Hawk Performance
Hawk HP Plus type Bromsbelägg (HB268) Hawk Performance
HP Plus har en väldigt unik carbonblandning som är framtagen och tillverkad för hårdare körning, trackdays och Autocross. Carbonmaterialet ger en längre livslängd och känsla än andra material i samma segment.
1736 KR (1929 KR)
Köp!
5-15 vardagar
10
DTC-60 type (17 mm) Bromsbelägg (HB268) Hawk Performance
Hawk DTC-60 type (17 mm) Bromsbelägg (HB268) Hawk Performance
Otroligt bett utan att hugga lika rejält som DTC-70 vid anläggningstillfället. Ett belägg utvecklat för bilar med rejäla bromsningsmöjligheter både med och utan hjälp av downforce. Rekommenderade i en kombination med DTC-70 när man behöver olika hårdhet fram och bak.
2447 KR (2719 KR)
Köp!
5-15 vardagar
10
HP Plus type Bromsbelägg (HB370) Hawk Performance
Hawk HP Plus type Bromsbelägg (HB370) Hawk Performance
HP Plus har en väldigt unik carbonblandning som är framtagen och tillverkad för hårdare körning, trackdays och Autocross. Carbonmaterialet ger en längre livslängd och känsla än andra material i samma segment.
1556 KR (1729 KR)
Köp!
5-15 vardagar
K1 Technologies Nissan QR25 143mm Vevstakar K1 Technologies
K1 Technologies vevstakar erbjuder förstklassig hållbarhet och styrka till en prisvärd summa. Deras vevstakar är tillverkade i 4340-stål och använder bara premiumbussningar. K1s ingenjörsteam har lång erfarenhet av att framställa komponenter till racemotorer så varje vevstake är framtagen för att klara extrema påfrestningar. Lita inte på något annat än K1 i din motor!
7489 KR
Köp!
Beställningsvara
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord