Ford F-250 - F-350 92-99

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Ford F 250 F 350 92-99. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Ford F 250 F 350 92-99?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
40
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
ANZO Cometic Hardrace K&N MBRP Mishimoto Spyder Auto
Produkttyp
57-Luftfilterkit / Sportluftfilter 63-Serien AirCharger Luftfilterkit / Sportluftfilter Bussning Dimljus Med Switch Packningskit Bottendel Streetpro Packningskit Topp Streetpro Sportluftfilter
Färg
Klara
40
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
Servicekit ingår!
Ford F250 F350 7.3L V8 94-97 57-Luftfilterkit / Sportluftfilter K&N Filters
K&N Ford F250 F350 7.3L V8 94-97 57-Luftfilterkit / Sportluftfilter K&N Filters
K&N 57-luftfilterkit är ett perfekt sätt att maximera luftflödet till motorn och öka prestandan i din bil. Dessa kit ersätter ordinarie luftburk med en ny box/avskärmning och ett högflödesfilter. Detta kommer att öka både effekten och låta riktigt bra!
5299 KR
Köp!
1-2 veckor
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord