Ge din bil ett snyggare utseende med Spacers

Välkommen till DDESIGNs omfattande utbud av fälgspacers för att hjälpa dig att skapa det perfekta utseendet på din bil. Med vårt stora urval av spacers kan du enkelt anpassa och förbättra bil. 

Förbättra Din bil med fälgspacers

Öka spårvidden och stabiliteten

H&R fälgspacers är en av våra populäraste produkter när det gäller att skapa den perfekta spårvidden för din bil. Genom att installera fälgspacers kan du enkelt öka spårvidden på ditt fordon, vilket ger dig flera fördelar. För det första förbättras stabiliteten och hanteringen av din bil. Genom att bredda spårvidden får du en lägre tyngdpunkt, vilket ger ökad stabilitet i kurvor och vid snabba accelerationer. Detta ger dig större självförtroende bakom ratten och en förbättrad körupplevelse.

Få snyggare fitment mellan fälg och skärmkant

Fälgspacers kan också ge ditt fordon en imponerande utseendeförbättring. Genom att bredda spårvidden får du en bredare stance, vilket ger ditt fordon en mer aggressiv och sportig look. Oavsett om du är ute efter att sticka ut på gatan eller bara vill ge ditt fordon en unik touch, kommer H&R fälgspacers att hjälpa dig att uppnå det önskade utseendet.

Hur fungerar spacers?

Spacers är enkla och effektiva tillbehör som monteras mellan dina hjulnav och fälgar. Dessa produkter skapar ett extra avstånd mellan hjulnavet och fälgen, vilket breddar spårvidden på ditt fordon. Genom att flytta ut fälgen så hamnar dina däck närmare skärmkanten vilket ger ett snyggare och sportigare utseende.

Hur monterar jag spacers?

Att montera fälgspacers är en relativt enkel process som du själv kan utföra. Innan du börjar är det viktigt att du har rätt verktyg och förstår monteringsprocessen. Här är några steg att följa:

1. Lyft upp ditt fordon med en lämplig domkraft och se till att det är ordentligt säkrat.
2. Lossa hjulmuttrarna på ditt fordons hjul med en lämplig hylsnyckel eller skiftnyckel.
3. Ta bort hjulet och placera det åt sidan.
4. Placera fälgspacern på hjulnavet och se till att den passar perfekt.
5. Skruva sedan på hjulet över fälgspacern och dra åt hjulmuttrarna ordentligt.
6. Upprepa processen för alla hjul.
7. Sänk fordonet från domkraften och dra åt hjulmuttrarna igen för att säkerställa att de är ordentligt åtdragna.

Se till att du följer tillverkarens specifika instruktioner när du monterar fälgspacers och att du drar åt hjulmuttrarna enligt de rekommenderade vridmomenten. Vid några tveksamheter eller osäkerheter rekommenderar vi att du söker hjälp från en kvalificerad mekaniker eller fordonsentusiast.
Filter
1258
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
H&R
1258
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord