Hardrace

Kvalitet, tillförlitlighet och stabilitet på förstärkta produkter är HARDRACEs prioritering. Därför att alla delar som är monterade under bilen måste klara av att hålla upp dess vikt och även klara påfrestningarna som blir vid hård körning. Det gör att delar som inte klarar av trycket kan få katastrofala följder.
För att förebygga att något sådant sker så är kvalitet något som garanterar säkerhet. Därför kvalitetstestar HARDRACE alla deras produkter för att säkerställa att de är stabila och du kan ha tillförlit till delarna du monterat!

Testade av professionella förare

Hastighet och mycket effekt i sig ger inte snabba varvtider. För att sänka varvtiderna krävs en snabb och välbalanserad som med 100% sannolikhet träffar apex i varje kurva.
Professionella förare testar HARDRACE produkter på banor under de mest extrema förhållandena. Med hjälp av deras feedback så utvecklar man produkterna tills de är 100% och ger dig den perfekta chassidelen som du kan förvänta dig av detta företag!

HARDRACE i korthet:

  • Hög kvalitet!
  • Brett sortiment som täcker de flesta applikationer
  • Över 20 års erfarenhet från banor världen över
  • Ständig utveckling av nya produkter!

Pillowball eller Förstärkt gummibussning?

Är alltid det dyraste det bästa? Svaret på den frågan är nej. Det beror på ändamål.
HARDRACE olika stag finns oftast i 2st olika varianter, antingen med Pillowballbussningar eller med Förstärkta Gummibussningar där den förstnämnda oftast är snäppet dyrare.

Pillowball:
Går din bil enbart på bana är Pillowballbussningen absolut rekommendationen. Denna form av bussning ger dig inte bara en hjulupphängning som rör sig helt fritt och varje del i chassit kan jobba ostört. Det ger dig även en bussning som inte flexar någonting och bilen blir på så sätt mycket mer precis i hjulupphängningen.
Pillowballen har dock en nackdel som gör att man helst inte har dom på en bruksbil. De transporterar ljud väldigt effektivt, vilket gör att däckljud osv transporteras in i kupén och sänker på så sätt komforten!

Förstärkta Gummibussningar:
Dessa bussningar är det perfekta mellantinget mellan standardbussningen som är ganska mjuk och pillowballbussningen som är en komfortsänkare. Den Förstärkta Gummibussningen är en mycket styvare gummibussning som ger staget mer precision men då det inte är metall mot metall så absorberar dessa vägljudet och komforten påverkas inte.
Används bilen på gatan, oavsett om det är din bruksbil eller den du letar efter kurviga vägar hela helgerna med så är denna typ av bussning vägen att gå!

Filter
2526
Produkter
Filtrera nedan:
Produkttyp
'FAD System''-Skydd 4-Punktsstag Ansiktsmask Bakvagnscentreringar Bakvagnsförstärkning Bromscylinderstopp Bromsservostopp Bumpsteerreducering Bumpstops Bussning Bärarmsbussning Camber & Toe-kit Camber / Toe Spacer Camber-stag Camberstagsbussning Caster-stag Chassiförstärkning Diff.upphängning & bussningar Dragögla Dragögleadapter Drivaxeldamask Drivaxelspacer Fjäderbensstag Fjäderbussning Förstärkning HICAS delete Hasplåt Hjulbultar Hjullagerset Hjulmuttrar Hubb Insats Justerings-spacer Korrigeringsspacer Krängningshämmarbussning Krängningshämmare Krängningshämmarstag Kulled Lateral-stag Ljusreglering Locking collars Länkarm Länkarmsbussning Motorfäste Motorstag Panhard-stag Panhardfäste Pitchstop mount Radiestag Radiestagsbussningar Rollcenter / Camber-justering Skärmstag Spacer för Geometrikorrigering Spindel/HUB bussning Spindelled Splash-guard Stabiliseringsstag (stabstag) Stabstagsbussning Stag Stopper Styrdämpare Styrled Styrstag Styrväxel-bussning Styrväxeldamask Styrände Stötdämparbricka Stötdämparbussning Stötdämpargaffel Stötdämparinfästning Stötdämparmutter Subframe-bussning Subframe-stag Sänkningsblock T-shirt Tension-Stag Tension-stagsbussning Tie Bar Toe-Stagsbussning Toe-stag Topplagring Torsions-stag Torsionsstagsbussning Track-bar Traction-stag Trailing-stag Trailing-stagsbussning Växelbussning Växellänkagebussning Växellådsfäste Växelspaksbussning
2526
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord