Mercedes Benz EQC 2019+

Mercedes EQC 2019+ är en revolutionerande elbil som har ändrat hur vi ser på elektriska fordon. Denna bil är inte bara en av de mest populära elbilarna på marknaden idag, den har också kraft och prestanda som konkurrerar med många bensindrivna bilar.

För de som söker bilstyling, fälgar och tillbehör som passar deras Mercedes EQC 2019+, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan.

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Mercedes EQC 2019+. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil bättre.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Mercedes EQC 2019+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Ställbara stag. En av de populäraste uppgraderingarn på Mercedes EQC 2019+ är att byta till Hardrace ställbara toe- och camberstag. Det ger dig bättre justermån men också bättre kvalitet och livslängd.
Filter
1
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
H&R
1
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
Mercedes EQC400 2019+ Sänkningssats H&R
H&R Mercedes EQC400 2019+ Sänkningssats H&R
Sänk din bil med H&R sänkningsfjädrar. En perfekt balans mellan komfort och förbättrad väghållning.
3369 KR
Köp!
3-7 vardagar
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord