Dodge Ram TRX 2021+

Vårt sortiment av tillbehör till RAM TRX är designat för att maximera din upplevelse av denna kraftfulla pickup. Vi erbjuder höjningssatser, fälgar, avgassystem och offroadprodukter som är specifikt utformade för att passa RAM TRX-modellen.

Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil bättre.

Oavsett om du använder din RAM TRX för arbete eller fritid har vi tillbehören du behöver för att anpassa din pickup efter dina behov. Kontakta oss gärna om du har frågor eller behöver hjälp att välja rätt tillbehör till din RAM TRX.

5 tips: Så gör du din Dodge RAM TRX bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Dodge Ram TRX 2021+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Skärmbreddare & vindavvisare. Vi erbjuder offradtillbehören som gör din pickup riktigt häftig. Skärmbreddare med enkel montering, både i svart och färganpassat.
  • Våra fälgar har bultmönster som 6x139,7 och passar perfekt på din RAM TRX. Vi har också ett brett utbud av fälgdesigner som hjälper dig att skilja ut dig från mängden.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Höjningskit. Våra höjningssatser ger dig möjlighet att höja din RAM TRX och öka din terrängkapacitet. Vi erbjuder höjningssatser som passar modeller från 2021 och uppåt, med höjningar upp till sex tum.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
19
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
AFE Power AVS AWE Tuning Borla Bushwacker MBRP QTP Westin
19
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord