Dodge Caliber 06+

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Dodge Caliber 06+. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Dodge Caliber 06+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
87
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
AEM Intakes Autometer BC-Racing Cometic Deatschwerks EBC H&R HKS K&N King Engine Bearings KW Suspensions Motul Powerflex SPEC Clutch Spyder Auto ST Suspensions Torque Solutions
Produkttyp
57-Luftfilterkit / Sportluftfilter Bromsbelägg (Keramiskt, Gata) Bromsbelägg (Kevlar, Sport) Bromsbelägg (Organiskt, Gata) Bromsskivor (G3000 Gråjärn, Gata) Bromsskivor (G3000 Gråjärn, Sport) Dimljus Med Switch Sportluftfilter Topplockspackning Vevlager
Färg
Klara Röktonade
87
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
Motul RBF 600 500ml Racing Bromsvätska
Motul Motul RBF 600 500ml Racing Bromsvätska
Racingbromsvätska från Motul med oslagbara temperaturegenskaper! Perfekt för dig som kör trackdays, bankörning, racing och även hårt på gatan!
159 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
Snabbleverans
Motul RBF 660 500ml Racing Bromsvätska
Motul Motul RBF 660 500ml Racing Bromsvätska
Motul RBF660 är en 100% syntetisk bromsvätska med torr kokpunkt på hela 325°C.
249 KR
Köp!
3-7 vardagar
Snabbleverans
Servicekit ingår!
Dodge Caliber SRT-4 08-09 57-Luftfilterkit / Sportluftfilter K&N Filters
K&N Dodge Caliber SRT-4 08-09 57-Luftfilterkit / Sportluftfilter K&N Filters
K&N 57-luftfilterkit är ett perfekt sätt att maximera luftflödet till motorn och öka prestandan i din bil. Dessa kit ersätter ordinarie luftburk med en ny box/avskärmning och ett högflödesfilter. Detta kommer att öka både effekten och låta riktigt bra!
5299 KR
Köp!
1-2 veckor
Snabbleverans
HKS Bromsvätska Sport 1L
HKS HKS Bromsvätska Sport 1L
Sportigare bromsvätska som har en torr kokpunkt på 283℃ från välkända HKS
589 KR
Köp!
1-2 arbetsdagar
HKS HKS Bromsvätska Racing Pro 500ml
Racing bromsvätska som har en torr kokpunkt på hela 333℃ som är likvärdig med den högsta DOT5.1 klassifikationen från välkända HKS
479 KR
Köp!
2-4 veckor
HKS HKS Bromsvätska Touring 1L
Sportigare bromsvätska utvecklad för lite kallare klimat som har en torr kokpunkt på 277℃ från välkända HKS
479 KR
Köp!
2-4 veckor
Torque Solutions Dodge Caliber SRT-4 08-09 Blowoff BOV Svart Torque Solution
Platta för originaldumpen som tillåter den att släppa ut trycket som en öppen dump, istället för att cirkulera tillbaka. Detta för att få ljudet som en öppen dump har utan att behöva byta hela enheten. Kommer med monteringssats och o-ring för en enkel installation.
1439 KR
Köp!
Beställningsvara
Torque Solutions Dodge Caliber 2006-11 Inserts Till Motorfäste Torque Solution
Polyuretanbussningar som ersätter OEM-bussningarna. Använd ordinarie fäste men byt ut till dessa 60 durameterbussningar för en fastare motor- eller växellådsinstallation. Varje fäste innehåller 2 halvor (inserts) och en centrum stålkolv. Bussningarna har livstids garanti!
1299 KR
Köp!
Beställningsvara
Torque Solutions Dodge Caliber SRT-4 08-09 Blowoff BOV Silver Torque Solution
Platta för originaldumpen som tillåter den att släppa ut trycket som en öppen dump, istället för att cirkulera tillbaka. Detta för att få ljudet som en öppen dump har utan att behöva byta hela enheten. Kommer med monteringssats och o-ring för en enkel installation.
1439 KR
Köp!
Beställningsvara
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord