Coilovers för perfekt balans mellan prestanda och komfort

Anpassa din bil med våra ställbara coilover-kit

Leta inte längre! Hos DDESIGN erbjuder vi ett imponerande sortiment av ställbara stötdämpare för att tillfredsställa dina motorsportbehov. Med våra högpresterande coiloverkit kan du ge din bil en riktigt bra körkänsla och en imponerande look. Vi förstår att varje förare är unik och vill ha total kontroll över sin bil. Med våra ställbara stötdämpare kan du skräddarsy ditt fordon för att möta dina specifika behov och önskemål om ex fitment och ställbarhet.

Maximera väghållningen med coilovers

Våra coiloverkit är noga utvalda från välkända varumärken inom motorsportvärlden. Vi på DDESIGN säljer inte bara produkter, vi erbjuder lösningar för entusiaster som dig. Genom att samarbeta med de främsta tillverkarna kan vi erbjuda dig de bästa ställbara stötdämparna på marknaden.

Med våra coiloverkit kan du inte bara justera höjden för att uppnå den perfekta looken, utan också finjustera stötdämparnas kompression, fjädrar och rebound för att optimera prestanda och komfort. Genom att ha fullständig kontroll över ditt fordon kan du förbättra greppet i kurvorna, minska krängning och maximera ditt väggrepp. Våra ställbara stötdämpare är utformade för att ge dig en skräddarsydd körupplevelse som tar din bil till nästa nivå.

Hållbarhet och materialkvalitet för långvarig prestanda

Vi vet att hållbarhet och kvalitet är avgörande faktorer när det kommer till motorsport. Därför erbjuder vi enastående coiloverkit som är tillverkade med de bästa materialen på marknaden. Våra ställbara stötdämpare är konstruerade med utvalda komponenter för att garantera långvarig prestanda och hållbarhet även under de mest extrema förhållandena.

Vi förstår också att varje förare har olika preferenser och krav när det gäller körstil och användningsområde. Oavsett om du föredrar en sportigare inställning eller en mer bekväm och balanserad körning, har vi de ställbara stötdämparna som passar dig och din bil perfekt.

FAQ:

Vad kostar coilovers?

Priserna på våra coiloverkit varierar beroende på märke, modell och specifikationer. Vi erbjuder olika alternativ som passar alla budgetar. För att få en exakt prisuppgift rekommenderar vi dig att utforska vårt sortiment eller kontakta vår kundtjänst för personlig rådgivning.

Vad betyder coilovers?

Coilovers, eller ställbara stötdämpare, är en avancerad typ av stötdämpare som kombinerar både fjädring och stötdämpning i ett enda enhetligt system. Bak är det dock vanligt att man återanvänder separat setup precis som original, men begreppet coilovers används fortfarande för det kompletta kitet.
Filter
7187
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
APR Performance BC-Racing BILSTEIN Cusco HKS KW Suspensions Pedders XA Coilover Kits Readylift RSR Skunk2 ST Suspensions Stanceparts TA Technix TEIN V-Maxx Whiteline Performance Öhlins Racing
7187
Produkter
Rensa filter
TA Technix Justerblock TA Technix Coilovers
Reservdel till Ta Technix coiloverkit. Ångerrätten gäller inte på dessa då det är reservdelar som tas hem på beställning till just ditt coiloverkit.
709 KR
Köp!
5-15 vardagar
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord