MBRP

I 20 år har MBRP inc. levererat avgassystem till entusiaster världen över. Det började med den kända B&B-eliminatorn till snöskotrar som nådde statusen Bäst säljande skoterljuddämparen genom tiderna. Genom en stark vision och ledande designer så har MBRP tagit marknaden med storm. Deras serier med avgassystem till dieselmotorer och pickuper har fått resten av marknaden att se upp för MBRP och ta upp jakten på deras ledande produkter.

På senare tid har nyare sport-pickuper fått egna serier som blandar den klassiska dieseltruck-designen med modern prestanda. Ljuddämparna som kiten utgår ifrån är till en början designade för marint bruk med motorer på tusentals hästkrafter. Med andra ord kan du alltid räkna med maximalt flöde och en tålighet som få kan jämföras med.

Framgångsfaktorn för MBRP är deras starka nätverk av återförsäljare som är dedikerade för sortimentet och sina kunder. Tillsammans med fabriken och supportavdelningen kan vi som säljare alltid lämna bästa möjliga support på MBRPs produkter.

Filter
699
Produkter
Filtrera nedan:
699
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord