Aston Martin Vantage 2018+

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Aston-Martin Vantage 2018+. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Aston-Martin Vantage 2018+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
1
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
AirTec
1
Produkter
Rensa filter
AirTec Aston Martin Vantage V8 2018+ Insugskit Sportluftfilter AirTec
Utvecklad exklusivt för den prestigefyllda Aston Martin Vantage 2018 och fram V8 modellen utrustad med M177 AMG dubbelturbomotorn. AIRTEC Motorsport är stolta över att lansera deras dubbla insugssats för 2018 och fram Aston Martin Vantage V8 lämplig för bana eller hård gatkörning.
fr. 21809 KR
6-12 veckor
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord