Nissan 240Z - 260Z - 280Z 1969-1978

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Nissan 240Z 260Z 280Z 1969 1978. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Nissan 240Z 260Z 280Z 1969 1978?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
167
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
ACT Advanced Clutch Technology ARP BC-Racing BILSTEIN Bride Cusco EBC Energy Suspensions Hardrace Hawk KAAZ KOYO Radiator Mishimoto NRG Pandem QSP Quaife SEIBON Skunk2 SPEC Clutch StopTech Whiteline Performance
167
Produkter
Rensa filter
QSP Rattnav Nissan
Luisis rattnav gör det enkelt för dig att montera en eftermaknadsratt i din bil! Bilden kan vara exempelbild.
1059 KR
Köp!
5-15 vardagar
Quaife Nissan R200 ATB Differential Quaife
Quaife ATB-diff ger din bil bättre drivning, väghållning & bromskraft. Dessa diffar är mycket populära bland gatbilar & tävlingsbilar.
14179 KR
Köp!
5-15 vardagar
ARP Nissan L20 Ramlagerbultar ARP
Missa inte det viktigaste i motorn. Det som håller den samman! ARPs bultar är de starkaste på marknaden och är ett billigt sätt att förstärka motorn!
2649 KR
Köp!
5-15 vardagar
50
Datsun 240Z Aluminiumkylare Mishimoto
Mishimoto Datsun 240Z Aluminiumkylare Mishimoto
Vare sig om du använder din bil till jobbet eller om den används inom motorsport så är Mishimotos kylare ett självklart val. Dom är lätta, bolt-on och har enorm kylförmåga.
3394 KR (6789 KR)
Köp!
1 st i lager
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord