BMW M3 3-serie (E46) 01-05

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Bmw M3 3-Serie E46 01-05. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Bmw M3 3-Serie E46 01-05?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
195
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
ACT Advanced Clutch Technology Air Force Suspensions Air Lift Performance ANZO APR Performance ARP BC-Racing BILSTEIN Borla Cobra Sport Cometic CSF Radiators Deatschwerks EBC H&R Hardrace Hawk HKS Injen Technology IRP Individual Racing Parts K&N King Engine Bearings KW Suspensions Maxton Design Mishimoto Motul NRG Powerflex Raceseng SEIBON SPEC Clutch Spyder Auto ST Suspensions StopTech Whiteline Performance Öhlins Racing
Färg
Krom Svarta
195
Produkter
Rensa filter
Motul Motul RBF 600 500ml Racing Bromsvätska
Racingbromsvätska från Motul med oslagbara temperaturegenskaper! Perfekt för dig som kör trackdays, bankörning, racing och även hårt på gatan!
159 KR
Köp!
16 st i lager
ARP BMW E46 M3/S54 12pt Topplocksbultar ARP
Missa inte det viktigaste i motorn. Det som håller den samman! ARPs bultar är de starkaste på marknaden och är ett billigt sätt att förstärka motorn!
3999 KR
Köp!
3-7 vardagar
21
BMW M3 E46 2000-2006 Frontsplitter V.1 Maxton Design
Maxton Design BMW M3 E46 2000-2006 Frontsplitter V.1 Maxton Design
Frontläpp / Frontsplitter till BMW M3 E46 2000-2006 från Maxton Design. Alla stylingprodukter från Maxton tillverkas i ABS-plast eller glasfiber. Använd rabattkoden "MAXTONKIT" vid köp av minst 3st karossdelar från Maxton Design så dras 5% av i kassan!
fr. 2022 KR (fr. 2559 KR)
1-2 arbetsdagar
K&N BMW M3 E46 01-05 57-Luftfilterkit / Sportluftfilter K&N Filters
K&N 57-luftfilterkit är ett perfekt sätt att maximera luftflödet till motorn och öka prestandan i din bil. Dessa kit ersätter ordinarie luftburk med en ny box/avskärmning och ett högflödesfilter. Detta kommer att öka både effekten och låta riktigt bra!
6699 KR
Köp!
5-15 vardagar
ARP BMW E46 M3 (S54 motorn) Ramlagerbultar ARP
Missa inte det viktigaste i motorn. Det som håller den samman! ARPs bultar är de starkaste på marknaden och är ett billigt sätt att förstärka motorn!
2769 KR
Köp!
3-7 vardagar
HKS HKS Bromsvätska Touring 1L
Sportigare bromsvätska utvecklad för lite kallare klimat som har en torr kokpunkt på 277℃ från välkända HKS
479 KR
Köp!
2-4 veckor
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord