Nissan Sentra 1982+

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Nissan Sentra 1982+. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Nissan Sentra 1982+?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
155
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
ACT Advanced Clutch Technology AEM Intakes Air Force Suspensions ANZO Autometer BC-Racing Cometic Deatschwerks EBC Grams Performance Hardrace Hawk Injen Technology K&N K1 Technologies King Engine Bearings Mishimoto NRG QSP Skunk2 SPEC Clutch Spyder Auto Utförsäljning
Produkttyp
57-Luftfilterkit / Sportluftfilter 69-Serien Typhoon Luftfilterkit / Sportluftfilter Axiallager Bakljus Bromsbelägg (Organiskt, Gata) Krängningshämmare Länkarm Spindelled Sportluftfilter Topplockspackning
Färg
Svarta
155
Produkter
Rensa filter
QSP Nissan Rattnav QSP Products
Luisis rattnav gör det enkelt för dig att montera en eftermaknadsratt i din bil! Bilden kan vara exempelbild.
939 KR
Köp!
2-4 veckor
K1 Technologies Nissan QR25 143mm Vevstakar K1 Technologies
K1 Technologies vevstakar erbjuder förstklassig hållbarhet och styrka till en prisvärd summa. Deras vevstakar är tillverkade i 4340-stål och använder bara premiumbussningar. K1s ingenjörsteam har lång erfarenhet av att framställa komponenter till racemotorer så varje vevstake är framtagen för att klara extrema påfrestningar. Lita inte på något annat än K1 i din motor!
7489 KR
Köp!
Beställningsvara
BC-Racing Sentra B13/N14 91-95 Coilovers BC-Racing DS
DS-Serien, en vidareutveckling på den populära BR-Serien med en nyutvecklad kolv för bättre ”LowSpeed”-Kompression. Detta gör den till en perfekt coilover för trackdays och inspirerad körning!
fr. 16779 KR
Beställningsvara
AEM Intakes Nissan Sentra 2.5L 2008+ DryFlow Sportluftfilter AEM
AEMs överlägsna DryFlowfilter är det otroligt populära filtret som har tagit världen med storm. Detta filter är oljefritt så underhållet är enkelt och den starka korgen i filterelementet är såpass starkt så det inte kan kollapsa vid höga flöden.
649 KR
Köp!
1-2 veckor
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord