Toyota Tundra 00-06

Här hittar du styling, trimdelar och tillbehör till din bil. Vi erbjuder ett brett sortiment av delar till din Toyota Tundra 00-06. Här kan du hitta produktkategorier som bromsar, fjädring, fälgar, exteriör styling, tillbehör för insidan och prestandadelar som gör din bil snabbare.

5 tips: Så gör du din bil bättre

Går du i tankarna att styla eller förbättra din Toyota Tundra 00-06?
Här kommer 5 tips på hur du kan göra bilen roligare!

  • Spoilerkit. En enkel och prisvärd uppgradering som verkligen lyfter utsidan på din bil. Ett läppkit från t.ex Maxton Design bygger ned lite, vilket gör att bilen ser lägre ut.
  • Spacers. Att flytta ut dina fälgar och däck gör att bilen ser bredare ut. Det ser även ut som hjulen sitter bättre på bilen vilket förhöjer utseendet direkt.
  • Bromsbelägg. Att byta till sportigare bromsklossar gör inte bara skillnad i känslan och bromsverkan, utan köper du ett par keramiska belägg så dammar dom väldigt lite också, vilket minskar tvättbehovet av fälgarna.
  • Sänkningssats. En billig uppgradering på bilens fjädring är att byta till sänkfjädrar, eller sänkningsfjädrar som det även kallas. Det ger din bil sportigare väghållning och bättre utseende, då den även sänker bilen. De vanligaste sänkningarna är ca 20-35mm från originalhöjd.
  • Avgassystem. Att montera ett komplett sportavgassystem eller bara en sportljuddämpare gör en otrolig skillnad på bilen. Med sportigare och högre ljud blir det betydligt roligare att köra!
Filter
107
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
ACT Advanced Clutch Technology AEM Intakes ANZO Borla Cometic CSF Radiators Hardrace Hawk Injen Technology Kelford King Engine Bearings MBRP Mishimoto SPEC Clutch Spyder Auto
Produkttyp
Axiallager Bakljus Daytime Running Lights Dimljus Med LED Daytime Running Lights Med Switch Dimljus Med Switch Länkarm Länkarmsbussning Ramlager Strålkastare Topplockspackning Vevlager
Färg
Klara Krom Lackerbar Röda Klara Röda Röktonade Röktonade Silver Svarta Svarta Röktonade Vit
107
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
PB1004 ACT Pilotlager
ACT Advanced Clutch Technology PB1004 ACT Pilotlager
PB1004 är ett pilotlager i hög kvalitet, som monteras i änden på vevaxeln eller i centrum på svänghjulet, beroende på bilmodell.
109 KR
Köp!
1-2 veckor
Snabbleverans
HPS type Bromsbelägg (HB490) Hawk Performance
Hawk HPS type Bromsbelägg (HB490) Hawk Performance
Detta belägg ger en ökad bromsstyrka både varmt som kallt. Det är belägg som har en extra lång livslängd och är skonsam mot skivorna.
1399 KR
Köp!
3-7 vardagar
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord