Premium bromsbelägg till Big Brake Kits

Här är vårt sortiment av bromsbelägg för big brake kits och speciella bromssystem. Vi förstår vikten av att ha pålitliga bromsbelägg för att maximera din bilmodells bromsprestanda. Med vårt sortiment av högkvalitativa bromsbelägg och bromsklossar kan du tryggt och säkert ta din körupplevelse till nästa nivå. Vi på DDESIGN specialiserar oss på att erbjuda det bästa urvalet av bromsbelägg till välkända varumärken som Wilwood, Alcon, EBC och StopTech. Läs vidare för att upptäcka varför våra bromsbelägg är det perfekta valet för dig.

Optimerad bromskraft med premium bromsbelägg

När det gäller bromsar finns det ingen kompromiss med säkerheten. Våra bromsbelägg är speciellt utformade för att ge optimal bromskraft och snabb respons. Tillverkade av premiummaterial, såsom keramiska föreningar, metallkompositer eller organiska föreningar, erbjuder våra bromsbelägg enastående prestanda och hållbarhet. Oavsett om du kör på banan eller på vägarna, kan du vara säker på att våra bromsbelägg kommer att ge dig den kontroll och tillförlitlighet du behöver för att bromsa säkert och effektivt. 

FAQ - Vanliga Frågor om Bromsbelägg

Hur många bromsbelägg finns det i en förpackning?

I en standardförpackning ingår normalt belägg för 1 axel, fram eller bak. För att byta ut bromsbeläggen på samtliga hjul på din bilmodell behöver du köpa två förpackningar. Det är viktigt att kontrollera antalet bromsbelägg som krävs för din specifika bilmodell och köpa därefter.
Filter
118
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
GiroDisc Hawk
118
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
HPS type Bromsbelägg (HB650) Hawk Performance
Hawk HPS type Bromsbelägg (HB650) Hawk Performance
Detta belägg ger en ökad bromsstyrka både varmt som kallt. Det är belägg som har en extra lång livslängd och är skonsam mot skivorna.
2939 KR
Köp!
3-7 vardagar
Snabbleverans
DTC-70 type (17 mm) Bromsbelägg (HB585) Hawk Performance
Hawk DTC-70 type (17 mm) Bromsbelägg (HB585) Hawk Performance
Ett extremt belägg som gör allt för att minska hastigheten på fordonet. Oslagbar känsla! Ett belägg utvecklat för bilar med rejäla bromsningsmöjligheter både med och utan hjälp av downforce.
3459 KR
Köp!
3-7 vardagar
Snabbleverans
DTC-60 type (12 mm) Bromsbelägg (HB645) Hawk Performance
Hawk DTC-60 type (12 mm) Bromsbelägg (HB645) Hawk Performance
Otroligt bett utan att hugga lika rejält som DTC-70 vid anläggningstillfället. Ett belägg utvecklat för bilar med rejäla bromsningsmöjligheter både med och utan hjälp av downforce. Rekommenderade i en kombination med DTC-70 när man behöver olika hårdhet fram och bak.
3029 KR
Köp!
3-7 vardagar
Hawk HP Plus type Bromsbelägg (HB110) Hawk Performance
HP Plus har en väldigt unik carbonblandning som är framtagen och tillverkad för hårdare körning, trackdays och Autocross. Carbonmaterialet ger en längre livslängd och känsla än andra material i samma segment.
2519 KR
Köp!
2-4 veckor
Hawk HP Plus type Bromsbelägg (HB581) Hawk Performance
HP Plus har en väldigt unik carbonblandning som är framtagen och tillverkad för hårdare körning, trackdays och Autocross. Carbonmaterialet ger en längre livslängd och känsla än andra material i samma segment.
2939 KR
Köp!
2-4 veckor
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord