GiroDisc Reservdelar, packboxar & slitytor för dina bromsar & bromsok

DDESIGN är stolt återförsäljare av GiroDisc, en världsledande tillverkare av innovativa bromssystem och komponenter. Med GiroDisc får du tillgång till avancerad teknik och enastående prestanda för att ta ditt bromssystem till nästa nivå. I denna kategori kan du hitta deras slitytor för de 2-delade bromsskivorna som erbjuds. Genom att endast byta själva slitbanan så är reperation och service billigare än att behöva byta hela bromsskivan med hub. 

GiroDisc är kända för sina revolutionerande tvådelade bromsskivor, som kombinerar lätta material med överlägsen värmeavledning för att maximera bromseffekt och minska risken för bromsförlust. Med GiroDiscs tvådelade bromsskivor får du inte bara en imponerande bromsprestanda utan också en ökad livslängd och hållbarhet.

Här kan du även köpa reperationssatser och packboxar för bromsok till de flesta populära bilmodeller.

Vad är tvådelade bromsskivor?

Tvådelade bromsskivor är en innovativ design där bromsskivans centrum/hub är separat från bromsskivans slitbana. Denna konstruktion hjälper till att reducera vikten och förbättra värmeavledningen, vilket resulterar i bättre bromseffekt och en minskad risk för överhettning. 

Vad menas med slityta på bromsskivor?

Slityta på bromsskivor hänvisar till den yta där bromsbeläggen kommer i direkt kontakt med bromsskivorna. Denna yta är utsatt för friktion när bromsarna används och är avgörande för att skapa bromskraft. Det är viktigt att regelbundet kontrollera slitytan på bromsskivorna för att säkerställa att den är jämn och i gott skick. Eventuella ojämnheter eller djupa spår kan påverka bromsprestandan och bör åtgärdas genom att byta ut bromsskivorna.
Filter
675
Produkter
Filtrera nedan:
Varumärke
GiroDisc Utförsäljning
675
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord