anz211051-3402 FORD Econoline E-150 1995-2006 Baklampor Svarta ANZO
anz211051-3402 FORD Econoline E-150 1995-2006 Baklampor Svarta ANZO (1)
anz211051-3402 FORD Econoline E-150 1995-2006 Baklampor Svarta ANZO (2)
ANZO

FORD Econoline E-150 1995-2006 Baklampor Svarta ANZO

Artnr:
anz211051-3402
|
(0 omdömen)
Snygga till din FORD ECONOLINE med lampor ifrån välkända ANZO USA.
3619 KR
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  5-15 vardagar
 • Produktbeskrivning
 • En mycket populär modifikation på en bil är att byta lampor. Här finns alternativen att byta baklampor, strålkastare och blinkers/sidomarkeringar. Från ANZO hittar du ett brett sortiment av lampor till aallt ifrån Audi och BMW, till de stora Chevrolet och Dodge pickuperna. När du köper nya strålkastare får du utöver utseendet,bättre och starkare ljus. Det gäller i de allra flesta fall där kombinationen av nya LED-lampor eller projektorer, fräscha glas och bättre reflektorer, slår originalen med råge.

  Baklampor är en stylingprodukt. Man behöver sällan starkare ljus bakåt, med det är alltid kul med nytt och modernt utseende på sina lampor. Tänk på att de flesta styling-baklampor blinkar rött pga att dom kommer ifrån USA, eller är anpassade för andra marknader. Röda blinkers går inte igenom besiktningen om bilen inte är registrerad med det, som ex USA-importerade bilar kan vara. Så ett tips är att spara originallamporna ifall du behöver byta någon gång. Alla baklampor kommer inte med röd blinkers, så är du osäker på om denna produkt gör det eller ej, kontakta oss så hjälper vi dig.

  Monteringen av lampor är ett enkelt jobb och är oftast bara ett par skruvar att lossa. Kontaktstyckena är bolt-on, men ibland kan vissa bilmodeller har omgjorda kontakter för att få köras i EU. Då räcker det oftast med att stifta ur en kabel och byta plats i lampkontakten för att matcha bilen. Halo-ringar och andra extra funktioner kommer med lösa kablar för att kopplas in separat.

  Tänk på att lampor till bilar är en stylingprodukt så dom saknar t.ex e-märkning. ANZO är även ett amerikanskt märke vilket kan göra att blinkersens position kan variera mot våra här i Sverige.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  anz211051-3402
  Tillv. Art: 211051
 • Passar till
 • FORD Econoline E-150 1995-2006


  Eventuella noteringar visas här:

  This is a 3 bulb housing
 • Varumärke
 • ANZO Från det amerikanska märket ANZO hittar du ett brett sortiment av belysningsprodukter till bilen. Med över 30 års erfarenhet så är kvalitet, utbud och innovation vad du kan vänta dig av detta märke.
  Att montera nya strålkastare, baklampor blinkers eller tex kabinbelysning kan lyfta din bils utseende till en helt ny nivå. I många fall kan även strålkastarna från ANZO ge dig bättre ljus än vad originallamporna gör.

  Tänk på att lampor till bilar är en stylingprodukt så dom saknar t.ex e-märkning. ANZO är även ett amerikanskt märke vilket kan göra att blinkersens position kan variera mot våra här i Sverige.
 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från ANZO

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord