18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (1)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (2)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (3)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (4)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (5)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (6)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (7)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (8)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (9)
18281020-1 Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions (10)
ST Suspensions

Seat Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05- Coilovers XA ST Suspensions

Artnr:
18281020-1
|
(0 omdömen)
XA-serien har samma funktioner som den lite enklare X-serien. Det lilla extra är justerbar rebound vilket ger dig, via enkel justering, stora möjligheter att få chassit att jobba på olika sätt. Nyhet: Valfri färg och text på fjädrarna!
14459 KR
 
Lägg i kundvagnen
Uppskattad leveranstid  2-4 veckor
 • Produktbeskrivning
 • ST XA Coilovers

  För föraren som kräver mer än bara höjdjustering kommer här ST XA! Utvecklad tillsammans med KW Suspensions gör att man här har en justerbar rebound i 16-klick. Det gör att du kan ställa in ditt chassi för att passa din körning perfekt!

  Perfekt för sportig körning!

  Till skillnad från instegsmodellen ST X så har ST XA en justerbar Rebound på stötdämparen, vilket gör att du kan ändra inställning beroende på underlag och körförhållanden. Denna justering görs enkelt i toppen av stötdämparna och skillnaden märks direkt! När du vrider till en hårdare Rebound så kommer bilen direkt kännas stabilare och krängningarna i kurvorna kommer minska rejält. Vrider du den däremot åt det mjukare hållet så kommer du direkt märka av en mer komfortabel körsetup.

  Enkel höjdjustering

  Precis som de andra coiloversatserna från ST så justeras höjden med en kompositställring runt den galvaniserade och coatade dämparkroppen. Denna lösning av rostskydd gör att du år efter år kan justera höjden utan risk för att ställringen ärgar fast. Genom att flytta upp denna ställring så höjs bilen och genom att skruva ner den så kommer även bilen att följa med ned mot marken. Konstruktionen på XA gör att justermånen är väldigt stor. På vissa bilmodeller sänker de upp till hela 75mm. Hur mycket dessa sänker på din modell ser du i informationen under "Kassa"-knappen

  KW Engineering: Exklusivt för ST Suspension

  Den högkvalitativa coilovern ST XTA är baserad på en "Twin-tube"-teknik med väldigt låg friktion i en trycktålig dämparkropp. Tillverkad hos KW i Tyskland med komponenter som både håller ned friktionen och skyddar delarna mot korrosion. De galvaniserade dämparkropparna har coatats i omgångar för att försäkra om att de ska stå emot de mest extrema väderförhållandena och vägsalt på bästa möjliga vis

  Information:

  • Reboundjustering i 16-klick
  • Senaste teknologin för bästa hållbarhet
  • Reducerad inre friktion för effektiv dämpning
  • Steglös sänkning inom ett TÜV-Testat område
  • Galvaniserade och Coatade dämparkroppar för bästa möjliga skydd mot korrosion

  ST Suspensions - Make it yours!

  Nu kan du anpassa ditt coiloverkit som du vill ha det. Utan extra kostnad kan du nu välja färg på fjädrarna och även  välja en text som printas. Färgerna som är tillgängliga visas på en av produktbilderna. Ange din önskade färg i fältet (siffra). Texten som printas kan bestå av upp till 25 tecken och endast A-Z (stora & små bokstäver samt mellanslag.)

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  18281020-1
  Tillv. Art: 18281020
  Drivlina: 2WD
  Fjäderbensposition: Främre & Bakre
 • Passar till
 • Leon (1P) 50mm Fjäderben 09/05-
 • Varumärke
 • ST Suspensions

  ST Suspensions grundades i början av 80-talet i Södra Kalifornien. Då hette varumärket Suspension Techniques och utvecklade många nya och innovativa produkter som marknaden saknade. Genom att använda kvalitetsmaterial, moderna tekniker och snabb produktion så skapade man ett riktigt bra värde för kunden. På denna tid inriktade man sig framförallt mot Sportcompact-marknaden och varumärket växte sig snabbt starkt i hela USA.

  Under 2005 så köpte tyska KW Suspensions upp Suspension Techniques och deras dåvarande ägare Belltech. KW som är kända över hela världen med deras rostfria coiloverkit startade då KW Automotive North America Inc som blev deras Amerikanska avdelning. Samtidigt ändrade man namnet på Suspension Techniques till ST Suspensions. 
  Samtidigt som man slog ihop dessa så tog man in teknologin från KWs dämpare och tog ST till en helt ny nivå. Här började man tillverka STs nya coiloverprogram som bygger på KWs Inox-serie men för att hålla en aggressiv pribild så använder man en galvaniserad och coatad dämparkropp istället för en rostfri. Detta för att få en något lägre produktionskostnad än den marknadsledande KW-dämparen.

  KW och ST är tillsammans en av de mest välmeriterade coilovertillverkarna, vilket grundar sig mycket i den enorma tid som läggs på R&D för varje kit. Här testas coiloversatsernas fjädrar och schimsning fram i en 7-punktsrig. Något som i det närmsta kan beskrivas som en dynobänk för stötdämpare. COiloversatserna är därför väldigt väl avstämda för varje applikation vilket märks tydligast på alla nöjda kunder världen över!

  ST Suspensions har ett flertal olika serier för att passa just den typ av körning produkten ska användas till! Allt från den lite enklare ST X till bancoilovern XTA Plus 3!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Produktgaranti hos ST Suspensions

  Med en produktgaranti hos ST Suspensions får du en täckning för din produkt.

  Fördelar med ST Suspensionss produktgaranti:

  • 1 års garanti mot produktionsfel.
  • Täcker både inre och yttre oförutsedda skador.
  • Avtalet omfattar alla tillbehör som ingår i originalförpackningen.
  • Prioriterad ärendehantering vid skada.
  • 14 dagars öppet köp.

  Med ST Suspensionss produktgaranti får du en omfattande täckning för din produkt utan krångel eller extra kostnader.

 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från ST Suspensions

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord