18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (1)
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (2)
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (3)
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (4)
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (5)
18280894 VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions (6)
ST Suspensions

VW Scirocco (13) R 12/09- Coilovers XTA ST Suspensions

Artnr:
18280894
|
(0 omdömen)
För den som ställer höga krav på sin bil – ST XTA Coilover. Komplett med ställbara topplagringar och Kws väl beprövade dämparteknik. Nyhet: Valfri färg och text på fjädrarna!
19609 KR
 
Lägg i kundvagnen
Uppskattad leveranstid  2-4 veckor
 • Produktbeskrivning
 • ST XTA Coiloverkit

  För dig som kräver det absolut bästa när det gäller performance är ST XTA ett perfekt val! Med komponenter från välkända KW Suspensions tillsammans med justerbar cambertopplagring av Pillowballtyp så får du här möjlighet att påverka precis hur din bil ska bete sig!

  Inspirerad körning i åtanke

  ST XTA coilovern är uppbyggd på KWs teknologi vilket tillåter dig att justera Rebound på stötdämparen beroende på underlag och körförhållanden. Denna justering görs enkelt i toppen av stötdämparna och skillnaden märks direkt! När du vrider till en hårdare Rebound så kommer bilen direkt kännas stabilare och krängningarna i kurvorna kommer minska rejält. Vrider du den däremot åt det mjukare hållet så kommer du direkt märka av en mer komfortabel körsetup. För att ytterligare kunna justera in din bil efter dina önskemål så är XTA utrustade med justerbara cambertopplagringar. Det gör att du kan justera camber(i vissa fall även caster delvis) för att få en inställning som passar dig perfekt.

  Enkel höjdjustering

  Precis som de andra coiloversatserna från ST så justeras höjden med en kompositställring runt den galvaniserade och coatade dämparkroppen. Denna lösning av rostskydd gör att du år efter år kan justera höjden utan risk för att ställringen ärgar fast.
  Genom att flytta upp denna ställring så höjs bilen och genom att skruva ner den så kommer även bilen att följa med ned mot marken.
  Konstruktionen på XTA gör att justermånen är väldigt stor. På vissa bilmodeller sänker de upp till hela 75mm. Hur mycket dessa sänker på din modell ser du i informationen under "Kassa"-knappen.

  KW Engineering: Exklusivt för ST Suspension

  Den högkvalitativa coilovern ST XTA är baserad på en "Twin-tube"-teknik med väldigt låg friktion i en trycktålig dämparkropp. Tillverkad hos KW i Tyskland med komponenter som både håller ned friktionen och skyddar delarna mot korrosion. De galvaniserade dämparkropparna har coatats i omgångar för att försäkra om att de ska stå emot de mest extrema väderförhållandena och vägsalt på bästa möjliga vis!

  Information:

  • Senaste teknologin för bästa livslängd
  • Reducerad inre friktion för effektiv dämpning
  • Steglös sänkning inom ett TÜV-Testat område
  • Galvaniserade och Coatade dämparkroppar för bästa möjliga skydd mot korrosion
  • Ställbara Cambertopplagringar(Om konstruktionen tillåter)
  • Justerbar Rebound i 16-Klick

  ST Suspensions - Make it yours!

  Nu kan du anpassa ditt coiloverkit som du vill ha det. Utan extra kostnad kan du nu välja färg på fjädrarna och även  välja en text som printas. Färgerna som är tillgängliga visas på en av produktbilderna. Ange din önskade färg i fältet (siffra). Texten som printas kan bestå av upp till 25 tecken och endast A-Z (stora & små bokstäver samt mellanslag.)

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  18280894
  Tillv. Art: 18280894
  Drivlina: 2WD
  Fjäderbensposition: Främre & Bakre
 • Passar till
 • VW Scirocco (13) R 12/09-
 • Varumärke
 • ST Suspensions

  ST Suspensions grundades i början av 80-talet i Södra Kalifornien. Då hette varumärket Suspension Techniques och utvecklade många nya och innovativa produkter som marknaden saknade. Genom att använda kvalitetsmaterial, moderna tekniker och snabb produktion så skapade man ett riktigt bra värde för kunden. På denna tid inriktade man sig framförallt mot Sportcompact-marknaden och varumärket växte sig snabbt starkt i hela USA.

  Under 2005 så köpte tyska KW Suspensions upp Suspension Techniques och deras dåvarande ägare Belltech. KW som är kända över hela världen med deras rostfria coiloverkit startade då KW Automotive North America Inc som blev deras Amerikanska avdelning. Samtidigt ändrade man namnet på Suspension Techniques till ST Suspensions. 
  Samtidigt som man slog ihop dessa så tog man in teknologin från KWs dämpare och tog ST till en helt ny nivå. Här började man tillverka STs nya coiloverprogram som bygger på KWs Inox-serie men för att hålla en aggressiv pribild så använder man en galvaniserad och coatad dämparkropp istället för en rostfri. Detta för att få en något lägre produktionskostnad än den marknadsledande KW-dämparen.

  KW och ST är tillsammans en av de mest välmeriterade coilovertillverkarna, vilket grundar sig mycket i den enorma tid som läggs på R&D för varje kit. Här testas coiloversatsernas fjädrar och schimsning fram i en 7-punktsrig. Något som i det närmsta kan beskrivas som en dynobänk för stötdämpare. COiloversatserna är därför väldigt väl avstämda för varje applikation vilket märks tydligast på alla nöjda kunder världen över!

  ST Suspensions har ett flertal olika serier för att passa just den typ av körning produkten ska användas till! Allt från den lite enklare ST X till bancoilovern XTA Plus 3!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Produktgaranti hos ST Suspensions

  Med en produktgaranti hos ST Suspensions får du en täckning för din produkt.

  Fördelar med ST Suspensionss produktgaranti:

  • 1 års garanti mot produktionsfel.
  • Täcker både inre och yttre oförutsedda skador.
  • Avtalet omfattar alla tillbehör som ingår i originalförpackningen.
  • Prioriterad ärendehantering vid skada.
  • 14 dagars öppet köp.

  Med ST Suspensionss produktgaranti får du en omfattande täckning för din produkt utan krångel eller extra kostnader.

 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från ST Suspensions

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord