awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (1)
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (2)
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (3)
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (4)
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (5)
awe3415-42010 Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning (6)
AWE Tuning

Audi S6 4.0T Touring Edition Exhaust - Polished Silver Tips AWE Tuning

Artnr:
awe3415-42010
|
(0 omdömen)
Finns som den sofistikerade Touring Edition med 180 Technology® eller den olydda Track Edition?
55339 KR
 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  Beställningsvara
 • Produktbeskrivning
 • Highlights

  • Finns som den sofistikerade Touring Edition med 180 Technology® eller den olydda Track Edition
  • Konstruerad, utvecklad, testad och handgjort internt på AWE Tuning
  • Tillverkad av dornböjd T-304 rostfritt stål
  • Dyno-bevisade toppförstärkningar på 18 hk och 6 ft-lb vridmoment vid vevet
  • Har en direkt monterad monteringsfäste som ersätter fabriksavgaserna och downpipe
  • Inkluderar fyra 102mm utblås
  • Passar sömlöst med befintlig S6-bakre valens
  • Livstidsavgasgaranti
  • Garanterat Perfekt passform
  • Garanterat Ingen motorlampa

  Touring Edition Avgassystem

  AWE Tuning Research and Development har gett ett avgassystem som är anmärkningsvärt civilt på tomgång och delgas men vid full gas ger det som vissa har kallat en krigsvrål. Touring Edition Avgassystemet byggs med vår egenutvecklade ljuddämparteknologi som ger den perfekta tonen minus dronet. Prestandadriven sofistikering: en direkt bultad, rak design som ger ett smutt ljudspår igenom hela varvtalet.

  Ljud Perfektion: AWE Tuning 180 Technology™

  När avgaser lämnar 4.0T-motorn och flyter in i en AWE Tuning 180 Technology ™ -utrustad resonator passerar de genom strategiskt belägna portar och in i reflektionsrum. Ljudvågor som bärs av dessa avgaser studsar från reflektionskamrarnas väggar. Genom att kontrollera storleken och platsen för portarna och kamrarna styr vi också när ljudvågorna lämnar kamrarna. Den specifika tidpunkten för när de reflekterade ljudvågorna återförenas med huvudavgasflödet skapar en 180 graders ljudvåg från fas som avbryter problematiska frekvenser.

  Vad det betyder:

  Till skillnad från ett ventilerat system som kräver att föraren väljer volym aktiveras 180 Technology ™ av din körstil. Motorvägspendla på ett konferenssamtal? Inga bekymmer, systemet är tyst. Redo att lägga full gas? Väck odjuret med foten. Det är sofistikerat och olydigt, allt i ett rent paket tack vare 180 Technology®.

  Track Edition Avgassystem

  För dig som gillar att ta det upp ett hack ... och lämna det där. Track Edition Avgassystemet tar den konstruerade designen av Touring Edition Avgassystemet och ersätter AWE Tuning 180 Technology® resonatorer med raka rördelar vilket ger en ännu större dos av 4,0T attityd. Det här systemet är känt för att bli rodigt i mellanområdet och kan vara lite mycket för många. Av det skälet kan detta system inte returneras på grund av ljud (detta system handlar om engagemang).

  Avgasanteckningar: Som nämnts ovan kan detta system inte returneras eller bytas ut baserat på volympreferenser. Track Edition Avgassystemet * kan * konverteras vid ett senare datum till en Touring Edition Exhaust (eller vice versa).

  Utblås alternativ

  Alla utblås alternativ inkluderar AWE Tuning-logotypen och dubbelvägg för att säkerställa en spegelfinish även under hård användning. Alla utblås är individuellt justerbara vilket gör att djupet i stötfångaren kan ställas in enligt personlig smak.

  102 mm snittade Chrome Silver-utblås
  102 mm snittklippta Diamond Black-utblås

  Cancel it out: AWE Tuning Electronic Valve Simulators

  Eftersom Touring Edition-avgassystemet inte kräver användning av S6: s fabriksventiler, elimineras de. När detta händer lagrar ECU det som kallas en "mjuk kod". Medan den här koden inte är skadlig så är det inget roligt med en felkod. Då presenterar vi AWE Tuning Elektriska Ventilsimulatorer. Dessa enkla enheter ansluts direkt till fabriksselen i stället för avgasventilerna och förhindrar att någon kod någonsin lagras i styrenheten på grund av avlägsnandet av avgasventilerna. Anslut dem. Starta det. Köra iväg. Så enkelt. Kommer som en uppsättning av två.

  What’s in the Box:

  Komplett AWE Tuning Touring eller Track Edition Avgassystem, Non-Resonated Downpipes, all nödvändig hårdvara och fyra 102 mm snittklippta tips i vald färg.

  AWE Tuning har en vision: Att släppa lös prestandan.Från de prisvinnande handbyggda avgassystemen till de bantestade kolfiberintagen och intercoolerkiten, är AWE Tuning en tillverkare att räkna med. Sedan starten 1991 har det amerikanska märket utvecklats från ett par anställda till ett stort team av ingenjörer, utvecklare, förare och operatörer. Idag syns AWEs produkter på många av världens snabbaste bilar.

  Alla produkter designas, utvecklas, produceras och testas in-house, vilket ger full kontroll på prestanda och kvalite. Som AWEs vision lyder så är målet att släppa lösa prestandan. Så i varje produkt som tas fram ställs alltid frågorna, - Kan vi hitta mer effekt? Kan denna del bli bättre?
  Med andra ord kan du alltid lita på att du får en produkt som är perfekt, byggd av passionerade entusiaster precis som du.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  awe3415-42010
  Tillv. Art: 3415-42010
 • Passar till
 • Audi C7 - C7.5 S6 4.0L Turbo
 • Varumärke
 • AWE Tuning

  AWE Tuning har en vision: Att släppa lös prestandan. Från de prisvinnande handbyggda avgassystemen till de bantestade kolfiberintagen och intercoolerkiten, är AWE Tuning en tillverkare att räkna med. Sedan starten 1991 har det amerikanska märket utvecklats från ett par anställda till ett stort team av ingenjörer, utvecklare, förare och operatörer. Idag syns AWE's produkter på många av världens snabbaste bilar.

  Alla produkter designas, utvecklas, produceras och testas in-house, vilket ger full kontroll på prestanda och kvalite. Som AWE's vision lyder så är målet att släppa lösa prestandan. Så i varje produkt som tas fram ställs alltid frågorna, - Kan vi hitta mer effekt? Kan denna del bli bättre?
  Med andra ord kan du alltid lita på att du får en produkt som är perfekt, byggd av passionerade entusiaster precis som du.

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Produktgaranti hos AWE Tuning

  Med en produktgaranti hos AWE Tuning får du en täckning för din produkt.

  Fördelar med AWE Tunings produktgaranti:

  • 1 års garanti mot produktionsfel.
  • Täcker både inre och yttre oförutsedda skador.
  • Avtalet omfattar alla tillbehör som ingår i originalförpackningen.
  • Prioriterad ärendehantering vid skada.
  • 14 dagars öppet köp.

  Med AWE Tunings produktgaranti får du en omfattande täckning för din produkt utan krångel eller extra kostnader.

 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från AWE Tuning

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord