Premiär för DDESIGN Cars & Coffee

Premiär för DDESIGN Cars & Coffee

Äntligen har det dragit igång! Här kommer en resumé av det första DDESIGN Cars & Coffee eventet

DDESIGN Cars & Coffee #1

I lördags (6:e Juli) hade vi äntligen möjlighet att arrangera vår första Cars & Coffee. Ända sedan flytten så har detta legat i planerna och nu blev det äntligen av. Trots en tveksam väderprognos, som visade på regn redan tidigt i veckan, blev evenemanget en stor succé med riktigt bra uppslutning från bilfolk och familjer. Vi är väldigt tacksamma att så många valde att komma förbi trots att det var ett flertal andra event så som Gatebil och Summer Meet.

Bilar och aktiviteter

Många var på plats redan vid 09:00 och på bara en knapp halvtimme hade det fyllt på rejält med bilar och peppade människor. För att hålla energin uppe bjöds det på kaffe och kakor, något som uppskattades av både stora och små. Det blev en härlig gemenskap bland besökarna som pratade bilar, delade historier och körde racesimulator. Simulatorn var välbesökt och hade ett skönt häng runt sig hela förmiddagen. Där körde man En Volkswagen Golf 7 TCR runt Gelleråsen och den som kört snabbast under dagen vann två stycken biljetter till Kanonloppet som körs den 16-17 Augusti på just Gelleråsen. Snabbast var David Skogsby som körde på 1:08:648 tätt följd av Kevin Robertsson på 1:08:920. Riktigt bra tider med tanke på att man hade 4st varv på sig att sätta en tid och då ska man även lära sig banan och hur bilen beter sig!

Barnens hörna

Även de yngsta besökarna hade flera saker att göra och uppleva. I barnens hörna kunde de färglägga bilder och sitta i olika fordon. Det blev snabbt en populär plats, där många glada skratt och kreativa mästerverk skapades!

Bilarna inne på lagret

Vi hade äran att få hit några riktigt fräna bilar på plats vilket såklart blev en stor höjdpunkt för dagen. David Skogsby tog med sin Nissan 200sx S14 Driftingbil. En bil som många stannade till vid och kollade närmare på. En riktigt välbyggd bil som tagit David till toppen av pallen under Drifting-SM och då gett honom titeln som svensk mästare.

Viktor Mårtensson visade upp sin brutala Honda Civic EK med K20 Turbo och AWD. En bil som verkligen har allt så som Work-fälgar, custombreddning i plåt, kevlardraperat tak och framskärmar och för att toppa det en stereo med delar från BRL Electronics.

Dessutom hade Nyman Racing sin Volkswagen Golf Cup-bil på plats. Perfekt att kunna kika på för de som kört Golfen i simulatorn och då kunde uppleva en sådan bil i verkligheten också!

Välfylld parkering

Tanken med detta event var från börja att testa vad området klarade av vad det gäller just bilträffar. Vi tänkte hålla det litet och gjorde därför inget officiellt event till en början. Men många såg bilder och uppdateringar om att eventet var och kom förbi, riktigt kul då alla kom med ett rejält pepp och hjälptes åt att hålla området städat och fint.
Parkeringen blev snabbt fylld med en mångd grymma bilar så som BMW M3(Både Coupé och Touring), Toyota Supra, Mazda RX-7, Volvo V60 Polestar, etc etc, Listan kan göras lång!

Tack för en oförglömlig premiär!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som kom och gjorde vår första Cars & Coffee till en grym upplevelse. Ert stöd och pepp betyder otroligt mycket för oss och vi ser fram emot fler event här inom kort. Trots väderprognoserna, som turligtvis inte stämde, visade ni att en passion för bilar och gemenskap ger trevliga träffar!

Håll utkik efter framtida evenemang och nyheter från oss på DDESIGN. Tillsammans kan vi skapa fler roliga event och fortsätta att bygga en stark och engagerad community med bilfolk. Vi ses nästa gång!

Foto: RSC Media

Skribent:DDESIGNs redaktion
Senast uppdaterad:
Publicerad:

Läs mer från Press & Bolagsinfo
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord