Chemical Guys

Chemical Guys är mer än bara ett bilvårdsmärke, det är en livsstil med en familj som växer sig större varje dag. En familj med en passion för högblanka bilar och andra motorfordon!

Ända sedan starten så har man siktat mot att ha de bästa och mest kvalitativa produkterna och därmed har tillverkning alltid varit i deras säte i Kalifornien. Över åren har dock detta breddats till något mycket större och nu är det mer av en livsstil där man har en stor databas med fakta och kunskap för hur man håller fordonen fina. Det är inte bara en produkt utan du får även kunskapen att använda den på rätt sätt, antingen via förklaringar på etiketten eller via deras youtube-kanal.

ÄR CHEMICAL GUYS ETT BRA MÄRKE?

Absolut! Vi är väldigt stolta över att vara en del i deras familj både som återförsäljare och som användare av produkterna. Oavsett vad du än tänkt göra rent på din bil så har CG någon produkt som täcker ditt ändamål och som ger ett grymt resultat. Är du osäker på hur den ska användas så finns väldigt bra instruktioner i videoformat och på så sätt är det enkelt att få det resultat men önskar!

Deras stora utbud av skumschampoon, doftsprayer, hypervax, detailer och tillbehör så som microfiberdukar och tvätthandskar gör det enkelt att hålla en perfekt finish både till bilutställningen och till vardags. 

VILKA CHEMICAL GUYS PRODUKTER REKOMMENDERAR VI?

Chemical Guys sortiment är stort och täcker alla behov när det gäller rengöring av din bil. Här kommer en lista på produkter vi tycker är bra att ha i garaget.

  • Chemichal Guys VRP
  • Chemical Guys Chenille Tvätthandske
  • Valfritt skumschampoo
  • Chemical Guys Synthetic Detailer
  • Chemical Guys Happy Ending Microfiberdukar

En annan produkt som blivit väldigt populär är deras nya Skumkanon för trädgårdsslang. Det är inte alla som har tillgång till en högtryckstvätt men ändå vill ta del av enkelheten i en skumtvätt. Därför har Chemical Guys tillsammans med Torq tagit fram Snow Foam Blaster R1-skumkanon. Vilket är en foamlance som kopplas direkt på trädgårdsslangen. Enklare än så blir det inte!
Har du däremot en högtryckstvätt och vill ha en av de bästa Skumkanonerna på marknaden så finns även deras Big Mouth Max Release-Skumkanon. Denna skumkanon ger ett riktigt tjockt skum och du blandar enkelt medlen genom den stora öppningen.

HUR ANVÄNDER JAG CHEMICAL GUYS PRODUKTER?

Chemical Guys är, precis som tidigare nämnt, inte bara ett företag som sprutar ut bra produkter. Här har man även fokuserat på att du som användare enkelt ska lära dig att få ut det mesta av produkterna. Därför har man noggranna instruktioner på flaskorna och även en Youtube-kanal där du hittar instruktionsvideos på alla produkter samt tips på hur du håller din bil fin. Denna kanal ses mer som en kunskapsbank och går såklart att kolla på även om du inte använder deras produkter.

Filter
46
Produkter
Filtrera nedan:
46
Produkter
Rensa filter
Snabbleverans
20
Chemical Guys Allrengöring ''Nonsense APC''
Chemical Guys Chemical Guys Allrengöring ''Nonsense APC''
Nonsense - Färglös, luktfri samt ph-neutral blir ledorden för denna allrengöring. Nonsense är en av det mest populära rengöringsprodukterna från CG.
fr. 175 KR (fr. 219 KR)
1-2 arbetsdagar
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord