atm1225 Quad-mätare 127mm 0ΩE TO 90ΩF (Elektrisk) AMERICAN MUSCLE
atm1225 Quad-mätare 127mm 0ΩE TO 90ΩF (Elektrisk) AMERICAN MUSCLE (1)
Autometer

Quad-mätare 127mm 0ΩE TO 90ΩF (Elektrisk) AMERICAN MUSCLE

Artnr:
atm1225
|
(0 omdömen)
AutoMeter är världens ledande tillverkare utav prestandamätare för professionella bilbyggare och racingförare. Högsta möjliga precision och kvalite
6369 KR
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus  0
Leveranstid  Specialbeställning
 • Produktbeskrivning
 • Denna produkt kommer med följande tillbehör. Se artikelnummer. (Om fältet är tomt ingår inte tillbehöret).

  Givare/Sensor: Oljegivare 2242 - Vattengivare 2258

  Adapter/anslutningar: 3/8" NPT & 1/2" NPT anslutningar

  Kablage:

  Slang:

  Lampa/Lamphållare:

  Färgfilter Lampa:

  Monteringssats: MonteringsfästeAutoMeter grundades 1957 av Vern Westberg och har nu i över 50 år gett de mest exakta värdena på dina instrument till bilen. Med revolutionerade teknik och konstanta förbättringar så leder AutoMeter industrin framåt och sätter den högsta standarden. Noggrannhet och kvalite är företagets högsta prioriteringar så du som kund kan känna dig nöjd, varje gång. Vi pratar om motorn och din säkerhet. Satsa på riktiga mätare så du får fram korrekta värden. Det är en investering värd varje krona. Från de enklaste mekaniska mätarna som sortimentet började med har nu företaget skapat flertalet serier med moderna mätare, både mekaniska och elektriska, för att passa alla målgrupper. Det finns exklusiva serier, samarbeten, märkesspecifika, hel-digitala m.m. Vi lovar att du hittar en mätare som passar just dig!

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  atm1225
  Tillv. Art: 1225
 • Passar till
 • Universal
 • Varumärke
 • Autometer

  AutoMeter grundades 1957 av Vern Westberg och har nu i över 50 år gett de mest exakta värdena på dina instrument till bilen. Med revolutionerade teknik och konstanta förbättringar så leder AutoMeter industrin framåt och sätter den högsta standarden. Noggrannhet och kvalite är företagets högsta prioriteringar så du som kund kan känna dig nöjd, varje gång. Vi pratar om motorn och din säkerhet. Satsa på riktiga mätare så du får fram korrekta värden. Det är en investering värd varje krona.

  Från de enklaste mekaniska mätarna som sortimentet började med har nu företaget skapat flertalet serier med moderna mätare, både mekaniska och elektriska, för att passa alla målgrupper. Det finns exklusiva serier, samarbeten, märkesspecifika, hel-digitala m.m.

  Vi lovar att du hittar en mätare som passar just dig!

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Autometer Mätarkit 5st 87mm & 52mm AMERICAN MUSCLE
AutoMeter är världens ledande tillverkare utav prestandamätare för professionella bilbyggare och racingförare. Högsta möjliga precision och kvalite
13549 KR
Köp!
Specialbeställning

Mer från Autometer

Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord