Toyo Tires

Toyo Tires grundades 1945 och är idag en av de största däcktillverkarna i världen. Under 2019 ändrade man sitt bolagsnamn till Toyo Tire Corporation som en del i att visa att man numer är en av nyckelspelarna i transportsektorn. Sätet har man fortfarande i Japan (Itami) men man har totalt över 12000 anställda personer i bolaget och finns i över 120st länder runt om i världen.

2005 startades Toyo Tire Europe GmbH, som är den Europeiska avdelningen i koncernen. Då hade man redan funnits på Europeiska marknaden i över 30år men för att förstärka sin position så vill man finnas på plats för att kunna läsa av marknaden bättre. På så sätt kunde man se vad behovet var på ett annat vis samtidigt som man försäljningsmässigt fortfarande drar synergier med Japanska huvudkontoret.

Toyo Tires har ett brett sortiment av R-däck, sommardäck, vinterdäck och offroaddäck men det är framförallt Proxes-serien med R888R i spetsen som sticker ut på marknaden. Ser man sedan till offroaddäcken så har Open Country-serien blivit väldigt populär med sina A/T, M/T och U/T-däck.
Filter
763
Produkter
Filtrera nedan:
763
Produkter
Rensa filter
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord