AS-106757 Universal GTC-300 170cm Kolfibervinge APR Performance
AS-106757 Universal GTC-300 170cm Kolfibervinge APR Performance (1)
APR Performance

Universal GTC-300 170cm Kolfibervinge APR Performance

Artnr:
AS-106757
|
(0 omdömen)
APR Performance GTC-vingar finns med 155cm och 170cm breda kolfiberplan i 3D-design. Dessa är ställbara, starka och otroligt lätta. Detta är en självklar uppgradering som du som siktar på bättre tider bör ha.
28089 KR
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus  0
Leveranstid  Specialbeställning
 • Produktbeskrivning
 • Bredd: 170cm
  Höjd: 33cm
  Avstånd mellan benen: 120cm

  Sedan 1999 har APR Performance varit marknadsledande inom tillverkning av aerodynamikprodukter för bilar.
  APR testar varje produkt i vindtunnlar och tillsammans med fysiska tester på bana så tas de absolut bästa produkterna fram av de bästa materialen. Dessa produkter går ej att jämför med kinaimporten och de billigare märkena som finns på marknaden.

  Teknisk specifikation

  Artnr:
  AS-106757
  Tillv. Art: AS-106757
 • Passar till
 • Universal
 • Varumärke
 • APR Performance

  Sedan 1999 har APR Performance varit marknadsledande inom tillverkning av aerodynamikprodukter för bilar. APR testar varje produkt i vindtunnlar och tillsammans med fysiska tester på bana så tas de absolut bästa produkterna fram av de bästa materialen. Dessa produkter går ej att jämför med kinaimporten och de billigare märkena som finns på marknaden.

  Delar som läppar, diffusers och canards förbättrar inte bara utseendet på bilen, utan även aerodynamiken. APR Performance är noga med att testa utformningen av produkterna för att maximera downforce. Detta ger fördelar som högre stabilitet vid höga farter och bättre grepp i kurvor. APRs frontläpp monteras tillsammans med originalfronten och skapar ett perfekt frontparti med både utseende och funktion. 

 • Tillbehör & Reservdelar
 • Garanti
 • Omdömen:
 • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

SEIBON Universal 150cm Vinge Kolfiber SEIBON
Ge din bil nytt utseende med kolfiberdelar från SEIBON. Handbyggda produkter av de allra finaste materialen. Passformsgaranti och otroligt hög finish!
17849 KR
Köp!
Specialbeställning
SEIBON Universal 179cm Vinge Kolfiber SEIBON
Ge din bil nytt utseende med kolfiberdelar från SEIBON. Handbyggda produkter av de allra finaste materialen. Passformsgaranti och otroligt hög finish!
22309 KR
Köp!
Specialbeställning
APR Performance Universal GTC-500 Kolfibervinge APR Performance
APR Performance GTC-vingar sträcker sig upp till 178cm breda kolfiberplan i 3D-design. Dessa är ställbara, starka och otroligt lätta. Detta är en självklar uppgradering som du som siktar på bättre tider bör ha.
31599 KR
Köp!
Specialbeställning

Mer från APR Performance

APR Performance Corvette C7 2014+ Sidokjolar Kolfiber APR Performance
”Rockers Extensions” till sidokjolarna. Riktigt ball uppgradering som utöver ett raceinspirererat utssende även hjälper luften att strömma bättre längs karossen. Detta i sin tur blir en del av balansen i bilens downforce.
29079 KR
Köp!
Specialbeställning
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord