atm1595 Varvräknare  7000 RPM IN-DASH GOLDEN OLDIES
atm1595 Varvräknare  7000 RPM IN-DASH GOLDEN OLDIES (1)
Autometer

Varvräknare 7000 RPM IN-DASH GOLDEN OLDIES

Artnr:
atm1595
|
(0 omdömen)
AutoMeter är världens ledande tillverkare utav prestandamätare för professionella bilbyggare och racingförare. Högsta möjliga precision och kvalite
3499 KR
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Leveranstid  Specialbeställning
  • Produktbeskrivning
  • Denna produkt kommer med följande tillbehör. Se artikelnummer. (Om fältet är tomt ingår inte tillbehöret).

    Givare/Sensor:

    Adapter/anslutningar:

    Kablage:

    Slang:

    Lampa/Lamphållare: 3212

    Färgfilter Lampa: Röd 3214 & Grön 3215

    Monteringssats: MonteringsfästeAutoMeter grundades 1957 av Vern Westberg och har nu i över 50 år gett de mest exakta värdena på dina instrument till bilen. Med revolutionerade teknik och konstanta förbättringar så leder AutoMeter industrin framåt och sätter den högsta standarden. Noggrannhet och kvalite är företagets högsta prioriteringar så du som kund kan känna dig nöjd, varje gång. Vi pratar om motorn och din säkerhet. Satsa på riktiga mätare så du får fram korrekta värden. Det är en investering värd varje krona. Från de enklaste mekaniska mätarna som sortimentet började med har nu företaget skapat flertalet serier med moderna mätare, både mekaniska och elektriska, för att passa alla målgrupper. Det finns exklusiva serier, samarbeten, märkesspecifika, hel-digitala m.m. Vi lovar att du hittar en mätare som passar just dig!

    Teknisk specifikation

    Artnr:
    atm1595
    Tillv. Art: 1595
  • Passar till
  • Universal
  • Varumärke
  • Autometer

    AutoMeter grundades 1957 av Vern Westberg och har nu i över 50 år gett de mest exakta värdena på dina instrument till bilen. Med revolutionerade teknik och konstanta förbättringar så leder AutoMeter industrin framåt och sätter den högsta standarden. Noggrannhet och kvalite är företagets högsta prioriteringar så du som kund kan känna dig nöjd, varje gång. Vi pratar om motorn och din säkerhet. Satsa på riktiga mätare så du får fram korrekta värden. Det är en investering värd varje krona.

    Från de enklaste mekaniska mätarna som sortimentet började med har nu företaget skapat flertalet serier med moderna mätare, både mekaniska och elektriska, för att passa alla målgrupper. Det finns exklusiva serier, samarbeten, märkesspecifika, hel-digitala m.m.

    Vi lovar att du hittar en mätare som passar just dig!

  • Tillbehör & Reservdelar
  • Garanti
  • Omdömen:
  • För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt på din kundprofil.

Rekommenderat för dig

Mer från Autometer

Autometer Shiftlight Digital Level 1 PHANTOM
AutoMeter är världens ledande tillverkare utav prestandamätare för professionella bilbyggare och racingförare. Högsta möjliga precision och kvalite
3999 KR
Köp!
Specialbeställning
Logga in
Vänligen ange ditt användarnamn och lösenord för att logga in
Användarnamn
Lösenord